MGS Seguros, Event Partner de la Copa del Món Femenina d’hoquei

La Federació Espanyola de Hockey (RFEH) i MGS Seguros han arribat a un acord que converteix l’empresa d’assegurances en un dels principals socis de la Copa del Món Femenina d’aquest estiu.

La presentació ha tingut lloc aquest dimecres al migdia en la delegació que MGS té a la ciutat, a la Rambla d’Ègara 291, en la qual hi ha participat Miguel Ángel Moreno, com a regidor d’Esports i president del Comitè Organitzador dle Mundial, Santi Deó, president de la Federació Espanyola de Hockey, i Juan Ignacio Querol, CEO de MGS Seguros.

Entre els assistents, a més de la família de l’hoquei terrassenc, han estat presents dues jugadores de les RedSticks: l’egarenca Marta Segú i la rubinenca Xantal Giné, que han estat acompanyades per l’ajudant del seleccionador nacional, Carlos García-Cuenca.

Actualment MGS ja col·labora amb la RFEH en la promoció del planter i en l’esport inclusiu, a més de donar nom a la lliga masculina de Divisió d’Honor i es patrocinador de les seleccions absolutes i de categories inferiors.

Acord Rfeh Mgs Seguros 5

D’esquerra a dreta: Marta Segú, Xantal Giné i Carlos García-Cuenca

Acord Rfeh Mgs Seguros 2

Juan Ignacio Querol, al centre, amb Miguel Ángel Moreno i Santi Deó