Miguel Ángel Domínguez i María Ruiz guanyen la 13a Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva

Diumenge al matí es va disputar la 13a edició de la Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva, prova inclosa dins del Circuit Activa’t. Unes 200 persones van prendre la sortida en alguna de les dues curses, organitzades per l’Associació de Veïns de Poble Nou – Zona Esportiva “La Sosi”, la Mitja Marató de Terrassa i el club Nemràpid Running Club. Uns 150 atletes van participar en la prova d’adults de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada al Centre Cívic Avel•lí Estrenjer, que constava de dues voltes a un circuit de dos quilòmetres i mig pels carrers adjacents.

El club I Run With Leiva va tenir un clar protagonisme, ja que dos dels seus atletes van copar les dues primeres posicions i amb el mateix temps, 17 minuts i 27 segons. Tot i que Lahcen Harbil va començar comandant la prova, el seu company Miguel Ángel Domínguez el va atrapar, passant primer per la línia d’arribada. La tercera posició va correspondre a Alberto Lao. En categoria femenina, victòria per a María Ruiz, del Terrassasports Ciclos Trujillo, amb un crono de 19 minuts i 40 segons. Míriam Torres, del Club Atlètic Castellar, va ser segona, i Laura Fabra, tercera.

Abans de la prova d’adults, va tenir lloc la infantil d’un quilòmetre, amb triomfs per a Sete Toledo i Aroa Jiménez, en categoria masculina i femenina respectivament. La propera cita de l’atletisme local tindrà lloc per la Festa Major de Terrassa, el dissabte 30 de juny, i amb novetats, ja que la cursa d’adults s’escurça i serà de només cinc quilòmetres.