Miguel Ángel Moreno: “Dos equips a Tercera seria bo per a la rivalitat esportiva de la ciutat”

Il•lusionats, però tocant de peus a terra. El president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno, ha descrit aquest dimecres a l’Àrea de Joc de la Ràdio Municipal de Terrassa com se senten aficionats, junta directiva i plantilla, que compten les setmanes per poder festejar l’ascens a la Tercera Divisió.

 Tot i que el San Cristóbal ja va estar en aquesta categoria a la dècada dels 80, està clar que abandonar la Primera Catalana serà una fita històrica per a un club de barri que ha sabut trobar bons companys de viatge en aquest projecte. Moreno ha assenyalat que ja s’està treballant en la confecció de la plantilla per a la propera temporada i pràcticament l’acord és total amb el tècnic Oliver Ballabriga, sens dubte un dels pilars de la gran campanya que està fent l’equip. Sobre un hipotètic derbi local a Tercera Divisió, el president del San Cristóbal creu que beneficia a la ciutat.  

El San Cristóbal lidera la classificació del grup 2 de la Primera Catalana, amb 5 punts d’avantatge sobre el segon, el Martinenc, quan només queden cinc jornades. Diumenge es pot fer un pas més cap a l’ascens en la visita que faran els parroquials a Igualada.