Miguel Ángel Moreno: “Serem l’equip amb menys pressupost, però et garanteixo que també qui correrà més al camp”

El CP San Cristóbal viurà una temporada històrica a la 3a Divisió. Feia 30 anys que el club parroquial no militava en aquesta categoria. El seu president, Miguel Ángel Moreno, era un aficionat més en aquella època. Durant els 26 anys que porta a la junta, 7 d’ells al capdavant de l’entitat, ha viscut tots els alts i baixos. De fet no comptava que en tan poc temps el primer equip passés de la Segona Catalana a la 3a Divisió.

Moreno assenyala que s’ha treballat bé aquestes dues últimes temporades, que la vinculació amb el Jàbac i amb d’altres clubs de la ciutat estan donant els seus fruits i que la figura d’Oliver Ballabriga ha estat fonamental per impulsar el projecte. Toca lluitar ara per la permanència i consolidar-se a la categoria.

L’èxit esportiu de la primera plantilla ha coincidit amb la delicada situació econòmica que va viure l’entitat en la segona meitat de la temporada. Moreno només té paraules d’agraïment. Una experiència, però, que no es repetirà. El pressupost per a la pròxima temporada està cobert i se n’espera una molt bona resposta de la campanya de captació de socis. Sobre el fet d’enfrontar-se al Terrassa FC, a la Copa Catalunya i a la lliga, el president del San Cristóbal fuig de la polèmica.