Miguel Durán, del CN Terrassa, buscarà mínima olímpica a l’Amsterdam Swim Cup

El nedador del CN Terrassa Miguel Durán ha estat convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar a l’Amsterdam Swim Cup que se celebrarà a la capital holandesa del 13 al 15 de desembre. Es tracta d’una prova rellevant per a l’elit de la natació espanyola, atès que és la primera ocasió per nedar per sota de les mínimes olímpiques per als Jocs de Tòquio 2020 segons els criteris de selecció de la Federació Espanyola.

L’extremeny disputarà un total de tres proves en aquesta prestigiosa competició internacional. Debutarà el divendres 13 als 200 metres lliures, l’endemà dissabte afrontarà els 400 lliures i clourà la seva participació diumenge als 800 lliures.

La llista elaborada per Fred Vergnoux està formada per nou nedadores i cinc nedadors. En el capítol femení, han estat escollides Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), María de Valdés (CN Liceo), Marina García (CN Sabadell), Paula Juste (CN Lleida), Jimena Pérez (CD Gredos San Diego), Alba Vázquez (CN Colombino) i Lidón Muñoz, Jessica Vall i África Zamorano (CN Sant Andreu). En l’apartat masculí, i al marge de Durán, nedaran Francisco J. Chacón (CN Alcalá), Hugo González (Real Canoe NC) i Albert Escrits i Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu).