Miguel Durán i Eugeni López, del CN Terrassa, a la Universiada de Nàpols

El nedador del CN Terrassa Miguel Durán ha estat convocat per la Federació Espanyola de Natació per participar a la Universiada, que se celebrarà a Nàpols, Itàlia, del 4 al 10 de juliol. L’acompanyarà el seu entrenador Eugeni López, que forma part de la delegació estatal com a membre del cos tècnic.

L’extremeny afrontarà un total de tres proves en aquesta competició internacional. Debutarà el dijous 4 als 400 metres lliures, l’endemà prendrà part als 200 lliures i clourà la seva participació el dilluns 8 als 800 lliures. Durán podria participar també al relleu estatal del 4 per 200 metres lliures que es neda el diumenge 7 de juliol.

La llista elaborada per la Federació inclou un total de dues nedadores i set nedadors. En categoria masculina, i al marge de Durán, han estat escollits Joan Ballester (CE Mediterrani); Àlex Castejón (CN Sabadell); Albert Escrits i Alberto Lozano (CN Sant Andreu); Manuel Martos (CD H20 El Ejido); i Marcos Rodríguez (CN Santa Olaya). Així mateix, en l’apartat femení, han estat seleccionades Catalina Corró i Judit Ignacio (CN Sabadell).