Miguel Durán i Mario Mollà, del CN Terrassa, convocats per disputar el Campionat d’Europa

Els nedadors del CN Terrassa Miguel Durán i Mario Mollà han estat convocats amb la selecció espanyola absoluta per participar en el Campionat d’Europa que se celebrarà a Budapest (Hongria) del 17 al 23 de maig. La llista elaborada per la Federació Espanyola de Natació està integrada per dotze nedadores i quinze nedadors.

Durán disputarà dues proves individuals en la màxima cita continental, els 400 i els 800 metres lliures, distàncies en què es va proclamar campió d’Espanya recentment en l’Open que va desenvolupar-se a Sabadell. Mollà, al seu torn, afrontarà una prova individual, els 50 lliures, prova en què va ser el millor espanyol a Sabadell, segon per darrere del polonès Konrad Cerniak. Els nedadors del club formen part també del relleu masculí de 4 per 200 metres lliures, juntament amb César Castro i Moritz Berg.

Durán i Mollà prendran part des d’aquest dimecres i fins dissabte en una concentració dels equips de relleus que disputaran l’Europeu de Budapest. L’estada es desenvoluparà a la Facultat de Ciències de l’Esport de la Universitat de Granada.

Miguel Durán sha emportat el títol als 800 metres lliures

Mario Mollà nedarà els 50 metres lliures i el relleu del 4 per 200 lliures a l’Europeu de Budapest