Miguel Durán suma dos ors per a un CN Terrassa que es penja tretze medalles al Trofeu Ciutat de Mataró

El CN Terrassa va obtenir tretze medalles en el 29è Trofeu Ciutat de Mataró – Memorial Josep Mons, setena i última prova del Circuit Català de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona, que va disputar-se fins diumenge a la capital del Maresme.

Miguel Durán va sumar dues victòries. L’extremeny va imposar-se en els 200 i 400 metres lliures. Tres nedadors més van repetir presència al podi. Van ser Adrián Santos, plata en els 50 i 100 metres esquena, Jordi Pérez, plata en 200 braça i bronze en 200 estils, i Ferran Siré, plata en 200 papallona i bronze en 400 metres lliures.

Van completar la nòmina de podis les plates de Cristina Garcia Kirichenko en 200 esquena, Víctor de Pablo en 100 braça i Mario Mollà, en 50 papallona, i els bronzes d’Aida López i de Guillem Lázaro en 200 papallona.

La competició va disputar-se en paral·lel al Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu, on el CN Terrassa va sumar dues medalles més. Adrià Roy va penjar-se la plata en els 100 metres papallona any 2004, mentre que Guillem Pérez va ser bronze en els 400 estils any 2004. La delegació egarenca va patir baixes molt sensibles en aquest campionat a conseqüència de la Covid-19, fet que va impedir al club egarenc competir en les proves de relleus.

[Font imatge: CN Terrassa]

Equip júnior del CN Terrassa al Campionat de Catalunya celebrat a Mataró