Miguel Vázquez deixa de dirigir la secció de natació del CN Terrassa per motius personals

El CN Terrassa ha informat a través d’un comunicat que el passat agost l’entrenador i responsable tècnic de la secció de natació, Miguel Vázquez, els va notificar la seva decisió de deixar d’exercir aquestes dues funcions al club i també en qualsevol altre. La decisió, segons el document, es deu a que Vázquez està orientant el seu futur professional cap als àmbits de la docència i la investigació, que són els camps que realment l’atrauen. A banda d’això, també els va manifestar motius personals i familiars. Davant la seva argumentació, els responsables del club van intentar que s’ho replantegés, sense èxit.

La seva vinculació professional amb el Club Natació Terrassa finalitzarà un cop acabi la fase de preparació i competició de Sarai Gascón i José Antonio Marí en el Campionat del Món de Natació Adaptada de Mèxic, tasca a la qual s’està dedicant perquè puguin obtenir uns resultats esportius plenament satisfactoris.

Els responsables de la gestió del club informen que estan treballant, tot i la dificultat de les dates, perquè aviat es pugui concretar la incorporació d’un nou entrenador i responsable tècnic de la secció entre les diferents opcions.

El club agraeix públicament mitjançant el comunicat la dedicació, treball, implicació, responsabilitat i professionalitat de Miguel Vázquez en la feina portada a terme en el Club Natació Terrassa. Ambdues parts es reconeixen mútuament haver treballat de forma conjunta i amb plena satisfacció al llarg d’aquest període de temps i es desitgem molta sort i èxits.