Miki Núñez Paula Koops

Miki Núñez arrenca el 2023 amb ‘La Mitad’ en col·laboració amb Paula Koops

La Mitad és el tema triat pel terrassenc Miki Núñez per arrencar el 2023. Es tracta d’una col·laboració fresca i divertida amb l’artista revelació del pop espanyol Paula Koops.

Una relació passada, però no oblidada és l’arrel d’aquesta cançó desenfada que reclama totes les carícies i petons que es van quedar al tinter.

La connexió natural que es construeix amb la sensibilitat de Núñez i l’atreviment i sinceritat de Koops floeix en una cançó sense restriccions, aliats per emocions profundes i instintives. Així es veu reflectit en un videoclip colorit i despreocupat.

Després del seu darrer llançament amb Alfred García Electricitat, una cançó en català amb què transmeten un missatge d’esperança i felicitat, Miki canvia el rumb,i aposta per una composició més festiva i despreocupada.

Per altra banda, Miki Núñez acomiadava l’any passat anunciant la pre-venda del primer concert de la nova gira amb què recorrerà molts racons de la nostra geografia, començant per Barcelona al Sant Jordi Club el 30 de juny de 2023.

Miki és un dels grans referents musicals populars de la darrera fornada musical del país. Les seves xifres a l’entorn digital impacten. Té 712.000 oients mensuals de mitjana a Spotify, 161.000 seguidors a Twitter i 364.000 seguidors a Instagram. Cada cançó que presenta és un gran èxit. A mes a mes el segueix un públic molt transversal, encara que té un gran impacte en els més joves.

L’artista de Terrassa no para i  ha començat l’any 2023 amb molts projectes. Serà co-presentador dels previs i post de les gales del Benidorm Fest, que s’emetran per TVE1. I a més presentarà la segona edició del programa Eufòria de TV3.