Miki Núñez defineix ‘Iceberg’ com un treball més madur i avança algunes dates de la gira

Operación Triunfo, Eurovisión, dos discos en menys de 2 anys, presentador de televisió i molts projectes més. 2020 havia de ser l’any de la consolidació professional de Miki Núñez. Això deia la discogràfica però la pandèmia ho va capgirar tot. El cantant terrassenc però, no ha perdut l’optimisme ni l’alegria que el caracteritza.

Quan va arribar el coronavirus tenia programada una gira de 50 concerts que es va haver d’anul·lar i no ha pogut tornar a trepitjar un escenari fins fa 4 dies, concretament el 27 de febrer, a l’Auditori de Sant Cugat i amb el 50 % de l’aforament de la sala.

Del confinament més estricte destaca el descobriment de Tik Tok i la gravació del videoclip de ‘Me vale’, el single del segon disc «Iceberg» amb el seu propi mòbil.

Entre «Amuza», el disc de debut i «Iceberg», el segon, Núñez aprecia un gran canvi i defineix el darrer treball com a molt més madur.

Pels propers mesos, Miki té ja una trentena de concerts previstos. De moment, cap a Terrassa però sí molt a prop: Barcelona (13 de maig), Castellar del Vallès (22 de maig) o l’Hospitalet (23 d’abril), per exemple.