Miki Nuñez

Miki Núñez estrena ‘Entre un millón’, una cançó de l’amor i el desamor

Miki Núñez presenta  nova cançó Entre un millón, una composició delicada i reflexiva d’aire pop. El cantant terrassenc canta els records i els vestigis d’una relació que et marca.

En aquest nou senzill, Núñez ha fet servir un so més meticulós, passant d’uns sons clàssics de guitarra acústica a una fusió festiva amb un sintetitzador. L’ha acompanyat a la producció del tema Roger Rodés. Entre un millón parla, doncs, d’una història a mig camí entre l’amor i el desamor, des d’un punt de vista realista on mostra tímidament el dolor.

Després del llançament de La mitad amb Paula Koops a principis d’aquest any, una cançó despreocupada i colorida, Miki Núñez aposta per ensenyar una versió més íntima. S’ha centrat en racons més amargs que també formen part d’aquest imaginari del seu nou projecte, sense perdre la seva essència juvenil i divertida.

El videoclip d’aquesta cançó és una producció audiovisual d’OMGLOBAL creative studios SL, dirigida per Ale Lanoix. Un resultat casolà i proper és l’aposta del músic de Terrassa.

L’artista ha anunciant la prevenda del primer concert de la nova gira amb què recorrerà molts racons de la geografia catalana. Començarà per Barcelona al Sant Jordi Club el 30 de juny de 2023.