Miki Núñez guanya el premi Disc Català de l’Any de Ràdio 4 amb ‘Iceberg’

El cantant terrassenc ha guanyat amb el seu disc ‘Iceberg’ el Disc Català de l’Any 2020. El guardó l’acredita com l’àlbum català més destacat de la temporada, segons els oients de la emissora Ràdio 4.

Es tracta del seu segon treball discogràfic. A més, Miki Núñez ha aconseguit col·locar les seves cançons entre les tres més escoltades durant l’any 2020 a les emissores de ràdio a Catalunya, segons l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans.

Miki Núñez ha assolit més vots que la resta de finalistes, mentre que el disc ‘Erial’ de Segonamà i ‘De vent i ales’ de Txarango han quedat per sota del terrassenc. Els altres finalistes eren: ‘Valhalla vol.1’ de 31Fam, ‘0001’ de Blaumut, ‘El dia de la victória’ de Buhos, ‘El senyal que esperaves’ de Els Amics de les Arts, ‘Màtria’ de Gemma Humet, ‘Agua’ de Stay Homas i ‘El pipeig’ de The Tyets, segons informa Ràdio 4.

La emissora de Ràdio Nacional d’Espanya, a través del programa de Joan Arenyes ‘Catalunya Exprés Magazine’, ha organitzat un any més l’elecció del Premi Disc Català de l’Any en una votació popular feta exclusivament a través del web www.rtve.es/disccatala.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el dilluns 29 de març a les 19h a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona amb l’actuació en acústic del mateix Miki Núñez.