Miki Santamaria acompanya a Sopa de Cabra a la gira

Miki Santamaria acompanya Sopa de Cabra a la gira

El baixista terrassenc Miki Santamaria, conegut per formar part del grup Doctor Prats, tocarà a la gira de la mítica banda Sopa de Cabra. Tocaran als Jardins del Palau de Pedralbes, al Cap Roig Festival, o al Fòrum Romà d’Empúries dins el Festival Portalblau.

La banda liderada per Gerard Quintana torna als escenaris aquest juliol després d’un any i mig de descans. Aquesta nova gira s’allargarà fins el mes de març de 2025. Així, el grup reprèn els concerts després del Tour per celebrar el 30è aniversari del disc Ben endins, que es va tancar amb un concert davant de més de 15.000 assistents al Palau Sant Jordi.

El grup repassarà els seus grans èxits i també presentarà les noves cançons d’Ànima, el seu setè disc d’estudi. I és que després de gairebé cinc anys de silenci discogràfic, Sopa de Cabra ha llançat un nou àlbum de cançons inèdites, on cada tema comptarà amb la col·laboració d’un artista diferent.

Actualment, Miki Santamaria s’ha pres un descans de les gires de Doctor Prats, grup del qual és cofundador, director musical i coproductor. Treballa en múltiples projectes com a músic de sessió i productor. A més, també és professor i director a Escola de Baixistes i director a Escola de Guitarristes.

Santamaria també va dirigir La Banda del Canet Rock.

 

[Font imatge: Sopa de Cabra  ]