Milers de persones ballen al ritme dels grans concerts de Festa Major

Els concerts de Festa Major van atreure milers de persones als escenaris terrassencs. Els més multitudinaris es van concentrar a la plaça Nova i al Parc de Vallparadís.

Els primers en posar al públic a ballar van ser The Tyets, tot un fenomen musical al nostre país. Van presentar divendres el seu darrer treball Èpic solete. Ho van fer amb un directe renovat, nova il·luminació, arranjaments canviats i apunts del nou disc.

L’oferta musical d’aquesta primera nit de Festa Major la van completar els terrassencs Planeta Nou. Camí a Plutó és el títol del seu segon treball, on han ampliat la seva sonoritat.

I a l’Espai Vapor, el trio valencià Margarita Quebrada va contagiar tothom amb sons dels 80 però transformats i posats al dia amb la seva signatura.

Dissabte, segon plat fort

Dissabte va ser el torn de l’altre gran cap de cartell de la Festa Major. Chenoa, que actuava a Terrassa per tercera vegada, va tornar a triomfar entre el públic local. Va portar un directe més rocker amb una banda que ho va donar tot sobre l’escenari. Un recull dels millors temes de la seva carrera.

L’Orquestra Montgrins i la barcelonina Lia Kali van acabar de marcar el ritme dels concerts de dissabte.

Diumenge, doble combo

I diumenge els protagonistes van ser els Figa Flawas. A l’escenari Vela de Vallparadís hi van cantar els temes de La calçotada, tot un homenatge a la seva terra. Música urbana influenciada per nombrosos estils i que defuig de les etiquetes.

I a continuació, al mateix espai, van arribar els Stay Homas. Un altre dels noms que no necessita presentació després de colar-se a les llars catalanes durant el confinament. El seu ascens ha estat imparable des de llavors. Per això, després de girar per tot el país, el proper any faran una aturada per descansar.

Finalment, la plaça Vella es va omplir de la barreja de sons jamaicans i el rap de Sr Wilson & Griffi i les animades versions Les que Faltaband. Paral·lelament a la plaça Nova, La Húngara aportava els seus sons flamencs.

Caipirinhas Rumberus i Préssecks van posar dilluns el punt final a l’oferta musical del llarg cap de setmana de Festa Major.