Milers de persones s’apropen al Cementiri de Terrassa per commemorar el dia de Tots Sants

El Cementiri municipal de Terrassa ha esdevingut aquest dilluns, dia de Tots Sants, la seu de milers de persones que s’hi han desplaçat per recordar els seus difunts familiars, amics o coneguts. Al llarg de tot el dia ha estat un degoteig constant de persones que accedien al recinte, o bé en cotxe particular, en l’autobús gratuït habilitat per l’ocasió, o en taxi.

Per controlar els accessos en vehicle privat, una desena de treballadors s’encarregaven d’indicar els espais buits del pàrquing que de fet, estava gairebé al complet. Han estat set les paradetes de venta de flors situades a l’entrada de la porta principal del Cementiri, unes floristeries que han percebut un retorn proper a la normalitat pre-pandèmia.

Per la festivitat de Tots Sants, la Funerària de Terrassa, que ha volgut fer especial esment a les víctimes de la pandèmia derivada de la Covid-19, també ha preparat un programa d’activitats com ara una exposició sobre l’arquitectura funerària, un acompanyament musical o actes en record de les persones difuntes al Temple Multiconfessional. Una diada de Tots Sants que sembla que recupera, en gran part, l’esperit pre-pandèmia.