Milers de persones tallen la C-58 en protesta per la sentència del Suprem

Milers de manifestants tallen la C-58 en protesta per la Sentència del Tribunal Suprem pels acusats independentistes. Durant més d’una hora i sota la vigilància dels Mossos, els manifestants han tallat l’autopista en el punt on conflueix amb la C-16 afectant també el trànsit de la Nacional 150 i provocant un important col•lapse a una de les principals entrades a la ciutat.

Abans unes 5.000 persones s’han concentrat al Raval de Montserrat per protestar per la Sentència del Suprem feta pública aquest dilluns, al procés independentista. Una sentència que les entitats sobiranistes rebutgen d’arrel. A banda de les consignes per l’absolució dels presos i en favor de la independència, en l’ambient hi havia un generalitzat sentiment d’indignació.

Als cant de cada dia han seguit la lectura d’un manifest en favor dels presos i de rebuig a una sentència que els concentrats consideren injusta. Entre consigna i consigna les dues colles castelleres han fet dos pilars mentre es cantava el Cant dels Segadors. Després els manifestants han sortir en direcció a la Rambla, fins arribar als jutjats i finalment tallar la C-58.