Millora l’accessibilitat en nou cruïlles de set barris de la ciutat

L’Ajuntament de Terrassa treballa en la millora de l’accessibilitat en nou cruïlles repartides per set barris de la ciutat. Un dels encreuaments és aquest del carrer Maestrat amb la carretera de Matadepera i Pintor Vancells, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva. Aquesta és la primera actuació de les nou previstes en els pròxims dies i compte amb un pressupost d’uns 70.000 euros.

Aquesta setmana també es preveu l’inici dels treballs a sis cruïlles més situades al barri del Centre, en concret al carrer Montserrat amb Pantà, o a Can Palet, al carrer Agricultura amb la carretera de Montcada. També es faran obres al carrer Maria Auxiliadora amb la carretera d’Olesa, al Roc Blanc, i al carrer Solsona amb el carrer Vendrell, al barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor. La resta de treballs es faran als barris de Sant Pere i Sant Pere Nord. L’adjudicació de totes aquestes obres és de gairebé 150.000 euros.

Mentre durin les feines es podrà circular amb normalitat per cada zona a excepció de si es fan treballs d’asfaltat que es tallarà al trànsit per un temps determinat. L’excepció és el carrer Pantà amb Sant Llorenç que estarà tancat a partir d’aquest dilluns i fins abans de començar el curs escolar. L’objectiu d’aquesta actuació que forma part del projecte Barris en Marxa i que durarà uns dos mesos, és millorar l’accessibilitat a l’espai públic de les persones amb la mobilitat reduïda, tal i com contempla el Pla Local d’Atenció a les Capacitats Diverses i d’Accessibilitat fins al 2020.