Millores de la seguretat viària i l’accessibilitat al carrer de Menéndez y Pelayo i altres vies

Facilitar la mobilitat dels vianants i reduir la velocitat dels vehicles per millorar la seguretat viària. Aquest és l’objectiu dels treballs que s’estan fent a la cruïlla del carrer de Menéndez y Pelayo i el passeig de Joan Miró, al barri del Cementiri Vell. Les obres tenen una durada de 2 mesos i mig i afecten també la cruïlla d’aquest passeig amb el carrer de Miquel Servet. S’amplien les voreres, es construeixen passos elevats i es renova la senyalització horitzontal.

Els treballs formen part del projecte de “Millora de mobilitat i pavimentació a diferents espais de la ciutat” que també contemplen la reparació de la calçada del tram final del carrer del Torrent de les Monges, situat a la urbanització de la Font de l’Espardenyera. Van a càrrec de l’empresa Iseova S.L., i tenen un pressupost d’adjudicació de gairebé 52.300 euros.

D’altra banda, aquesta setmana també han començat els treballs de pavimentació del Camí de Can Farcan, al Polígon Industrial Els Bellots i, en els propers dies, s’inciarà la del carrer de Cerdanya, al polígon industrial Nord. Aquestes dues actuacions formen part del projecte “Millora de paviments de 4 carrers de polígons industrials de Terrassa” i tenen un pressupost de més de 91.200 euros i les realitza Asfaltos Barcino S.L.