MINA i Aigües de Matadepera recullen fons per a l’assaig clínic #JoEmCorono

MINA i Aigües de Matadepera, donaran un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada client que es passi la factura digital. D’aquesta manera s’inicia una campanya per recollir fons per a la lluita contra la Covid-19.La iniciativa compta amb col·laboració amb els Ajuntaments de Viladecavalls, Ullastrell, Matadepera, Rellinars i Vacarisses,

Només un 17% dels usuaris del servei d’aigua disposen de la factura digital, més sostenible que en paper, i també més ràpida i segura. Aquesta acció, a més de contribuir en la lluita contra la pandèmia, també vol promoure hàbits sostenibles en la reducció de consum de tinta i de paper i per tant que augmenti aquest percentatge.

Els usuaris de Viladecavalls, Ullastrell, Rellinars i les urbanitzacions de Vacarisses que vulguin passar-se a la factura digital poden fer-ho des de la web www.minaserveisdaigua.com i els de Matadepera a www.aiguesdematadepera.cat. També es pot tramitar trucant al telèfon 93 545 66 99 (de 9 a 14 hores de dilluns a divendres).

Sobre la iniciativa #JoEmCorono

La iniciativa #JoEmCorono està encapçalada per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. L’objectiu d’aquest estudi clínic és recaptar fons per investigar quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi als seus contactes, a més de trobar una vacuna efectiva contra el virus.