Mina recull 9.000 taps solidaris per a l’Associació per a la Síndrome de Sanfilippo

Mina, Aigües de Terrassa ha col·labora, un any més, amb l’Associació per a la Síndrome de Sanfilippo. Sebastian Morales, treballador de Mina i impulsor d’aquesta iniciativa, acompanyat pel director general Josep Lluís Armenter, van lliurar dijous a Belen Zafra, presidenta de l’Associació Sanfilippo, els taps solidaris que s’han recollit per tercera vegada a la companyia. En total s’han entregat 40 bosses que contenien 9.000 taps aproximadament.

A més de reunir taps d’ampolla i d’altres envasos, també es recol·lecta un petit component d’un sol ús que es troba als comptadors que instal·la Mina, Aigües de Terrassa i que fins ara es portaven a un abocador autoritzat.

L’Associació Sanfilippo treballa per reivindicar i promocionar la investigació d’aquesta deficiència, que ocasiona al infants que la pateixen una degeneració greu del sistema nerviós central i deteriorament de les habilitats socials i d’adaptació i que, avui per avui, no té cura. Forma part de les aproximadament 8.000 malalties “rares” i s’estima que afecta a una setantena de nens i nenes de l’Estat.