Mina signa un conveni de col·laboració amb les escoles d’hockey de la ciutat

La Fundació Mina i Mina aigües de Terrassa, renoven el conveni de suport a les escoles esportives d’hoquei de Terrassa. A la seu de Mina aquest dijous, s’ha signat l’acord per a l’exercici del 2018 amb els responsables del Club Egara, el Club Deportiu Terrassa Hockey, Atlètic Terrassa Hockey Club i Línia 22 Hockey Club.

El conveni preveu una aportació econòmica de Mina de 6.000 euros. Hockey per Terrassa, representada per Francesc Salvatella, garanteix que el suport econòmic de Mina es destini íntegrament a les escoles dels quatre clubs d’hoquei de la ciutat, tal i com marca l’esperit i contingut del primer conveni signat el 2011.

Per la seva banda i per vuitè any consecutiu la Fundació Mina manté les seves activitats educatives que principalment són la divulgació de la cultura de l’aigua i l’aportació periòdica del material per a les escoles. El President de Mina, Marià Galí, ha recordat els 18 anys de col•laboració i suport de l’empresa del carrer del Nord, a tot tipus d’entitats de la ciutat.