Minut de silenci al Raval pels dos guàrdies civils morts a Andalusia

L’Ajuntament s’adhereix a la convocatòria de la Federación Española de Municipios i Provincias, i celebra al Raval, un minut de silenci per la mort de dos guàrdies civils a Barbate, Andalusia, en la lluita contra el narcotràfic.

Una mostra de solidaritat cap a les famílies i en reconeixement a la tasca que fan els cossos de seguretat que també han participat de la convocatòria d’aquest dilluns.

Un agent terrassenc va quedar ferit en l’atac que s’ha produït aquest cap de setmana. Una narcollanxa va envestir i passar pel damunt de l’embarcació de la Guardia Civil, que intentava fer tasques d’identificació. En l’incident van quedar ferits dos agents més.

El guàrdia civil hospitalitzat, un caporal del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques, de Terrassa té un braç trencat, evoluciona favorablement de les ferides i, segons l’Agència EFE, es troba fora de perill. L’altre agent va necessitar tres punts de sutura.

La Policia ha detingut cinc persones, tres de les quals són els tripulants de la llanxa amb antecedents per tràfic de drogues. Ara se’ls imputen dos delictes d’homicidi i lesions greus a l’autoritat.