Minyons consolidarà el 5 de 9 a la Diada de la Colla amb l’ull posat en el 3 de 10

Minyons de Terrassa es marca descarregar el 5 de 9 com a principal objectiu per a la 45ena Diada de la Colla, el pròxim dia 19 a la plaça Vella. Si tot va bé, i la participació en els assajos de dijous i divendres és suficient, no descarten llençar el 3 de 10, un castell que es va completar el 2016 i carregar el 2019, per culminar una temporada d’èxit.

Minyons es vol treure l’espina que va suposar caure quan ja estava carregat, en el 5 de 9 a les Fires de Sant Narcís de Girona. L’actuació de diumenge es completarà amb el 2 de 9 que ja l’han descarregat quatre vegades i el 3 de 9.

La Diada de la Colla, la darrera que celebren des del local del carrer Teatre abans de marxar a Cal Reig, començarà dissabte amb diverses activitats durant tot el dia que culminarà amb els castells de vigília a la plaça Vella amb les colles els Sagals d’Osona, els Tirallongues de Manresa i la Colla d’Edimburg.

Diumenge la Diada arrencarà a dos quarts de 12 del migdia amb els castellers de Sants i Sant Cugat. La Diada serà retransmesa en directe per Canal Terrassa a través de la Xarxa de Televisions Locals.