Minyons estrenen el primer 7 de 7 en el doblet de cap de setmana

Els Minyons de Terrassa estrenen el 7 de 7 en el primer cap de setmana que han fet doblet a les actuacions del Tèxtil de Sabadell i la Culturassa de Terrassa. A Sabadell el passat dia 3, els de Terrassa van fer aquest efectiu castell de 7 pisos, una construcció en la qual intervenen força membres de la colla.

En primera ronda els malves van descarregar el tercer 3 de 8 de la temporada. I en la tercera ronda van descarregat un 5 de 7, per tancar l’actuació amb un pilar de 5. Pel què fa a la festa de la Culturassa de dissabte a Terrassa, els Minyons van descarregar els dos castells bàsics de set, el 3 i el 4 de 7, a més d’un vano de 5.

Diumenge vinent els Minyons actuaran a Barcelona, al barri de Gràcia, amb motiu de la Diada de la Independència. D’aquesta manera les colles castelleres van recuperant la normalitat perduda d’abans de la pandèmia, amb un inici de temporada tranquil·la i amb castells bàsics de construccions baixes però que apunten a possibles castells de més alçades, que es podrien veure en els pròxims caps de setmana a mesura que avanci la temporada.