Minyons i Castellers aixequen pilars pels polítics empresonats i els que estan a l’estranger

Una pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics i a l’exili” ha tornat a reunir aquest dissabte a milers de persones al Raval de Montserrat, en aquesta ocasió dins la campanya “Pilars per la Llibertat”. Els Minyons i els Castellers de Terrassa han fet dos pilars de quatre responent a la crida feta per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural que han organitzat castells repartits per tot el territori.

Una acció per exigir l’alliberament dels polítics empresonats o que estan a l’estranger, i que a Terrassa ha comptat amb la dona de l’exconseller de Territori, a la presó d’Estremera, Meritxell Lluís, i de la filla de l’exconseller de Cultura, a Brussel•les, Alba Puig. I tot coincidint amb els 8 mesos a la presó de Soto del Real de l’expresident de l’ANC i el president d’Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

A la concentració s’ha llegit un manifest, s’han cridat consignes de llibertat i s’han cantat cançons com l’himne dels indignats. Tot plegat per visualitzar el malestar social i evitar que es normalitzi la situació dels perseguits per haver organitzat un referèndum.