Minyons i Castellers enfilen la temporada amb castells de 8 i de 7 respectivament

Bona actuació de les dues colles locals de Terrassa aquest dimarts a la plaça Vella en la Diada castellera de Sant Jordi, una de les més primerenques de la temporada. Mentre els Minyons de Terrassa han assolit tres castells de 8, els Castellers aconseguien tres castells de 7. Els Minyons han fet una tripleta de 8, un 3, un 2 i un 4 de 8. Després d’assolir el 3 de 8 en primera ronda, els Malves han aconseguit el seu primer castell folrat de la temporada, un 2 de 8 que també han descarregat.

També han fet el 4 de 8 en última ronda. Una actuació que han completat amb un vano de 5 compost per dos pilars de 5 i de 4. Per la seva banda els Castellers també han estat a l’alçada amb una bona actuació que han encetat amb un 2 de 7, per continuar amb un 5 de 7 i un 4 de 7 amb l’agulla. Els Castellers han completat la jornada de Sant Jordi coronant un vano de 5.

La pròxima actuació dels Malves és a Vilanova amb els Bordegassos, Castellers de Barcelona i els de Sant Pere i Sant Pau. Per la seva banda els Blauturquesa ho faran dissabte a Esplugues de Llobregat amb la colla local i els Castellers de Lleida.