Minyons igualen la seva millor actuació a Sant Fèlix

Els Minyons de Terrassa completen una bona actuació a Sant Fèlix i descarreguen 3 castells de 9. Amb tot, el 5 de 9 que la colla tenia previst ha quedat per a una altra ocasió. Un castell que Minyons va descarregar per última vegada el 2016. Els malva han arrencat en primera ronda amb un impecable 2 de 9 amb folre i manilles.

Un gamma extra que tot i tenir-lo per mà, han hagut de defensar fins el final i superar alguna tremolor. En segona ronda ha estat l’ensopegada amb el 5 de 9 amb folre que primer ha quedat en un intent desmuntat. Els malva ho han tornat a intentar i aquest cop el castell s’ha ensorrat.

Ha estat en la tercera i quarta ronda que els Minyons han fet el 3 i el 4 de 9 amb folre. Dues construccions de gran dificultat que els malva han sabut controlar bé fins al final. En una llarga Diada, al final la colla ha renunciat a fer el castell de mèrit i ha fet un pilar de 5 de comiat. Per això la colla marxa de Vilafranca amb un regust agredolç igualant la millor actuació que han fet fins ara però amb l’espineta del 5 de 9 que portaven assajant i a punt per aquest Sant Fèlix.

La resta de colles també han fet un gran paper com el 3 de 10 dels Castellers de Vilafranca amb el qual han obert Diada d’una forma espectacular. La Joves de Valls per la seva banda han triomfat amb un 4 de 9 net, que culmina la millor actuació de la seva història. La Vella de Valls no s’ha quedat enrera i a la segona ha carregat un espectacular 4 de 9 amb folre i l’agulla.

Tot plegat en una llarga sessió de castells que consolida algunes construccions i obre nous reptes de futur. Amb un calendari ple d’actuacions fins acabar la temporada, els Minyons aniran ara a la Festa Major de Sabadell.