Minyons organitza unes trobades castelleres al seu canal de YouTube

A partir d’aquest diumenge, Minyons de Terrassa organitza unes trobades castelleres a través del seu canal de YouTube. Sota el nom Fòrum King Kong, en referència a un espai del local, la colla preveu cinc trobades virtuals amb membres d’altres colles castelleres i persones destacades del món dels castells, per mantenir la flama castellera i superar aquesta etapa de confinament.

Per aquest diumenge dia 17 es tractarà “Castells al nord, diada de Sant Narcís”, sobre què vol dir fer castells al nord del Principat i la importància de la diada de Festa Major de Girona i les fites aconseguides en aquesta emblemàtica plaça. En la trobada, moderada per l’expresident de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i de Minyons de Terrassa, Albert Carrillo, hi participaran Cugat Comas, dels Capgrossos de Mataró, Iruna Rigau, dels Marrecs de Salt i Ramon Codinas, de Minyons.

Els pròxims diumenges a les set de la tarda tothom es pot connectar amb la Colla i assistir virtualment a les trobades temàtiques sobre els diferents àmbits del món casteller. Els participants podrán fer preguntes al xat que el moderador farà arribar als ponents un cop acabada l’exposició inicial. Les pròximes trobades tractaran sobre “Un pis més, folres i manilles” el dia 24 i “Punts no, filosofia castellera” el dia 31. Pel 7 de juny es parlarà sobre “Com afrontar grans reptes”, i el dia 14 “Música, festa i Castells”.