Minyons preparen castells de 9 per a la Diada de Sant Fèlix

Darrers assajos dels Minyons de Terrassa per fer front a Vilafranca del Penedès, a la important Diada de Sant Fèlix. Després de tres anys els terrassencs tornen a estar convidats a una de les cites més importants del món casteller. Les quatre colles participants d’aquesta edició, els Castellers de Vilafranca, la Colla Joves i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, i Minyons de Terrassa arriben, com sempre, just en acabar les vacances.

Els de Terrassa preparen una actuació amb dos castells de 9, i alguna construcció superior si els últims assajos ho permeten. El cap de colla que s’estrena en una Diada important com aquesta, també aprofitarà el darrer assaig que es farà dilluns al vespre a la plaça Vella. Amb més de 20 actuacions aquesta temporada els Minyons encara compten amb dos assajos generals més que representen les actuacions del cap de setmana a Palau Solità i Plegamans, i a Sitges.

Les colles castelleres d’aquest any coincideixen que són les què més vegades han participat, cada 30 d’agost a la Diada de la Festa Major de Vilafranca. Sant Fèlix representa un dels punts àlgids de la temporada castellera, on els anfitrions conviden a les colles que consideren estan en millor forma de la temporada.

En l’última edició del 2019 es van descarregar fins a 7 castells de gamma extra. La Diada castellera de Sant Fèlix es podrà seguir en directe el pròxim dimarts dia 30 a partir de les 12 del migdia, per Canal Terrassa.