La colla dels Minyons presenta el seu projecte de nou local per a les naus de Cal Reig

Minyons de Terrassa aspira a obtenir la concessió per a 50 anys de les naus de Cal Reig, una propietat municipal afectada per l’entorn del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Els Minyons posen a la venda la seva actual seu, la casa Jacint Bosch, i presenten un projecte per ocupar l’antiga industria del carrer dels Àngels.

Un projecte que preveu arribar als 1.800 metres quadrats utilitzables gairebé el doble del què disposen en l’actualitat. El projecte preveu obrir una plaça i condicionar dues naus per a l’activitat castellera. Les dues naus s’acondicionaran pels assajos coberts, espai per la canalla, una sala d’actes i un bar obert al carrer. I tot en un entorn cultural de primer ordre al centre de la ciutat.

Aquest dies s’ha de resoldre el concurs per adjudicar les naus de Cal Reig que havien estat propietat de la família Divorra. El pressupost de tot plegat puja a uns 800.000 euros que la colla pensa pagar amb la venda de la seva actual seu del carrer Teatre. El futur local de Minyons que volen estigui enllestit per la temporada del 2023, dona resposta a totes les necessitats de funcionament de la colla i dignifica un espai en ple centre de l’activitat cultural de la ciutat.