Minyons Recuperen El Forum King Kong

Minyons recuperen el Forum King Kong

Els Minyons de Terrassa recuperen aquest 2022 el Forum King Kong. Després de crear-lo l’any 2020 durant la pandemia i en format virtual per tal de parlar sobre el fet casteller. Aquest mes de juny torna el Forum King Kong amb una edició presencial, al pati del Local dels Minyons per parlar sobre el passat, el present i el futur dels castells i dels malves.

El cicle s’iniciarà el dissabte 11 de juny a les 12 del migdia amb una taula rodona sobre la história dels Minyons. Servirà, doncs, per recordar les figures de en Carles Feiner “Negre”, Joan Brugues “Bubu” i en Joan Pont. En aquesta taula participaran en Josep Anton Falcato, la Núria Serra, en Pere Tiana “Ogro” i en Tomás Pont. A més de comptar amb la colaboració de la Marina Pont i la Maria Feiner, filles d’el Joan Pont i el Negre respectivament.

El segon debat del forum, que es farà dissabte 17, també a les 12 del migdia planteja la pregunta ‘Perque no anem al concurs?’. Hi participaran l’Anna Bové, en Màrius Boada, en Ramon Codinas, l’Etna Poch i en Juanan Rodriguez.

La darrera de les taules es farà dimarts 21 a 2/4 de 8 del vespre i porta per titol Els castells al segle XXI. La Seguretat, i comptarà amb l’Oriol Argelagós, l’Albert Pérez, el Jaume Rosset i la Núria Serra com a ponents.

Minyons Recuperen El Forum King Kong