Minyons tornen a actuar a Berga per Quatre Fuets

Els Minyons de Terrassa tornen aquest any a la Diada dels Quatre Fuets a Berga. Ho faran aquest diumenge 12 a dos quarts de 12 del migdia a la Plaça de Sant Pere de Berga. També participaran a la diada la colla amfitriona, els Castellers de Berga, i els Capgrossos de Mataró.

Els Minyons es plantegen seguir rodant castellers amb els dos castells bàsics de 8 i algun castell de la gamma alta de 7.

Serà la quarta vegada que els malves actuen a la Diada dels Quatre Fuets de la capital del Berguedà. En totes les edicions anteriors hi havien descarregat un castell de 9, el tres de nou, així com el pilar de 7 en dues ocasions.

Assaig al carrer

El darrer assaig abans d’anar a Berga, el divendres 10, els Minyons sortiran del seu local per assajar a la Plaça Primer de Maig al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Els del carrer del Teatre s’hi instal·laran a partir de les 6 de la tarda amb un berenar infantil i activitats per a la canalla i a partir de les 8 del vespre començaran l’assaig. Es tracta del segon assaig al carrer que fan els Minyons aquesta temporada.

Notícia relacionada