Miquel Benítez serà el nou director esportiu de l’Handbol Terrassa

La junta directiva del Club Handbol Terrassa ha decidit recuperar la figura del director esportiu per tal de reforçar l’estructura de l’staff tècnic i consolidar el projecte esportiu per a les tres pròximes temporades que encara li queden de mandat.

Així s’ha arribat a un acord amb Miquel Benítez, entrenador de nacional, que ja havia estat entrenador del primer equip masculí durant la temporada 2018-2019. Benítez és una persona molt vinculada a l’handbol formatiu, per la qual cosa agafa amb il·lusió el projecte de conduir un club amb el potencial que representa ser el referent a la tercera
ciutat de Catalunya. Benítez treballarà conjuntament amb Carlos López i Tomàs Ferrer, els actuals coordinadors de les seccions masculina i femenina respectivament.

Amb aquesta millora de l’actual estructura esportiva el club afronta el repte de seguir creixent i professionalitzant l’àrea per poder assolir més i millors èxits esportius.

Per altra banda, del 3 al 6 de juny tindrà lloc a la Zona Esportiva de Can Jofresa la disputa dels partits d’un dels Sectors que donen accés al Campionat d’Espanya d’handbol en categoria cadet femení. L’equip de Tomàs Ferrer, l’Handbol Terrassa Llegums Paquita, va quedar en tercer lloc de Lliga Catalana i aquesta plaça li donava dret de
participació i al club opcions d’organitzar-lo. RFEBM reconeix la projecció del club aquestes dues últimes temporades atorgant-li el dret d’organització. A més de l’equip de Terrassa participaran els equips de Burlata (Navarra), Eibar(Païs Basc) i Sagunto (Païs Valencià).