Miquel Pujadó grava a l’Auditori tres cançons del seu nou disc ‘De foc i de vellut’

Miquel Pujadó s’ha passat tot el dijous gravant tres cançons del seu nou disc, que veurà la llum al febrer. És el primer en molts anys, ja que els darrers els ha dedicat a versionar poetes com George Brassens. Es dirà «De foc i de vellut» i inclourà setze cançons, catorze d’elles noves escrites i en bona part durant el confinament. També dues de ja clàssiques i autobiogràfiques: «Sóc un peix de terra endins» i «A Terrassa hi ha una plaça». Aquesta darrera és una de les cançons que ha gravat a l’Auditori, juntament amb la que tanca el disc, «Retalls de vida» i també «En aquell temps de la jazz cava» que recrea l’ambient jazzístic de la ciutat als anys vuitanta.

El disc l’ha treballat conjuntament amb Xavier Batllés, creador de l’orquestra Mirasol, i compta amb més de vint col·laboracions. La cançó que en té més és la d’homenatge a la Jazz Cava amb Toni Olaf Sabaté, Pep Coca, Adria Font, Alfons Rojo, Xavier Figuerola, Joan Albert, John Dubuclet, reunits a l’enregistrament a l’Auditori. Els arranjaments son de Marcel Casellas. La majoria de cançons del disc s’han gravat en un estudi de Barcelona.

La sortida de ‘De foc i de vellut’ coincideix amb el 40è aniversari del primer disc de Miquel Pujadó. A partir de l’estiu el cantautor iniciarà una gira de concerts en petit format arreu de Catalunya passant també per la Festa Major de Terrassa.