Miquel Pujadó reviu els seus 40 anys de cançons a la Seu d’Ègara

El cantautor i músic terrassenc, Miquel Pujadó, ha actuat aquest dijous per celebrar els 40 anys d’una cançó emblemàtica del seu repertori, A Terrassa hi ha una plaça. Ho ha fet a la plaça del Rector Homs com a part encara del programa de la Festa Major de Terrassa. Tot i que oficialment ja està finalitzada, l’Ajuntament l’ha volgut allargar sota el nom de ‘Per seguir filant’ per enllaçar amb les activitats del Fem Estiu.

Ara fa 40 anys Miquel Pujadó va publicar el segon disc, Calaix de sastre. Era un LP amb deu cançons, de les quals una va aconseguir una especial notorietat. Va ser la de A Terrassa hi ha una plaça fent honor a la plaça Vella.

Per celebrar l’aniversari del disc i de la cançó, el cantautor ha protagonitzat un concert especial. S’ha fet acompanyar de Xavier Batllés, Ferran Frauca, Joan Reig i Manel Camp.

Ha estat una oportunitat per tornar escoltar Pujadó, el qual ha interpretat part del seu darrer àlbum ‘De foc i de vellut’, amb catorze cançons noves. D’aquestes, dues van ser enregistrades amb motiu del quarantè aniversari del seu primer àlbum: ‘Aquell temps de la Jazz Cava’ i ‘Retalls de vida’. Són dues versions de cançons clàssiques de la seva primera època.

Els matisos musicals de El Jardín de Fátima

D’altra banda, el pati de la Casa Alegre de Sagrera acollia també aquest dijous l’actuació de El Jardín de Fátima. Es tracta d’un duet de dues veus i guitarra, que juga amb la varietat de matisos musicals creant així una barreja d’estils. Lletres i melodies pròpies que narren històries del món que ens envolta, però sobretot, del món interior.

El Jardín de Fátima està format per Ódena Rodríguez Polo i Jaime Bel, dos joves de Terrassa, que han ofert un tastet de les seves cançons.

El Jardín de Fátima

El Jardín de Fátima actuant al pati de la Casa Alegre de Sagrera