Miquel Pujadó torna a París per actuar al festival Aupres de Son Arbre

El cantant i escriptor terrassenc Miquel Pujadó viatjarà a París el proper 22 de juny per participar en el festival Aupres de Son Arbre. Un esdeveniment dedicat a la figura de Georges Brassens. Acompanyat per la cantant francesa Aude Duhalde, Pujadó presentarà les seves adaptacions de les cançons del llegendari cantautor francès. El festival tindrà lloc a l’Impasse Florimont, on Brassens va viure durant molts anys. Tot just després de fugir de Basdorf, on complia el Servei de Treball Obligatori (STO) imposat pels nazis.

Després del seu pas per París, el 4 de juliol, a les 20h, Pujadó oferirà un concert especial a la plaça Rector Homs de Terrassa. Aquesta actuació esta dins els actes de prolongació de la Festa Major. Aquest esdeveniment commemoratiu marcarà el 40è aniversari de la publicació de la cançó A Terrassa hi ha una plaça. El concert comptarà amb la participació de convidats d’excepció, incloent-hi el pianista i compositor Manel Camp, conegut pels seus arranjaments per a discos com ‘Viatge a Itaca’ i “Campanades a morts’ de Lluís Llach. També ha col·laborat en diversos àlbums de Pujadó. També hi seran Xavier Batllés, fundador de grups com Orquestra Mirasol i La Rondalla de la Costa, Joan Reig, bateria del grup Els Pets, i Ferran Frauca, actor i cantant de Dagoll-Dagom.

El dia següent, 5 de juliol, Pujadó i Frauca es desplaçaran a Pradell de la Teixeta per participar en el festival EVA (En Veu Alta) amb l’espectacle ‘La Tendresa del Goril·la’, dedicat a les adaptacions de Brassens. 

Finalment, el 27 de juliol, Pujadó actuarà en solitari al festival empordanès Poemestiu.

[Font imatge: Spleen Produccions]