Mishima i Núria Graham completen la temporada de Terrassa Música Moderna

La nova temporada de Música Moderna programa nou actuacions entre els mesos de febrer i maig. Entre les actuacions destaquen a la Nova Jazz Cava, els concerts de Mishima i de Núria Graham que venen a sumar-se als programats al Teatre Principal de Doctor Prats, i de Xarim Aresté. Una àmplia proposta d’estils musicals de la mà dels noms més destacats del panorama artístic actual.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha destacat que «és una oferta molt atractiva, amplia, variada i accessible per arribar al màxim de públic. Una programació que sempre ha destacat pel nivell de qualitat i per apostar per la joventut i el talent. Artistes consagrats comparteixen escenari amb grups locals i de nous valors de l’escena musical».

Obrirà la temporada el concert de Boxets el diumenge 5 de febrer, el conjunt terrassenc amb llarga trajectòria que presenta el nou disc «Gris». El 12 de febrer és el torn de Xarim Aresté, músic, poeta, pintor i escriptor que interpretarà els temes del seu darrer disc «Ses entranyes», qualificat com un dels millors treballs del 2022. I el 25 de febrer tornen a la seva ciutat els Doctor Prats, aquest cop en una proposta familiar per gaudir en directe del seu darrer treball «Pel cantó bo».

Pel 4 de març hi ha una doble proposta de dues formacions de l’actual escena indie del país. D’una banda el concert de Yawners, l’alter ego d’Elena Nieto que presenta el seu disc «Duplo». I l’altra l’actuació de Menta, el quintet de Madrid que presenta a Terrassa els temes del seu darrer treball «Un momento extraño». També doble proposta pel 16 d’abril amb els lleidatans Selva Nua i el seu «Momentani» i la mallorquina Maria Jaume amb «Voltes i voltes».

El 7 de maig actuarà Mishima amb el seu nou àlbum «L’aigua Clara» a la Nova Jazz Cava. Un treball que marca el moment de plenitud i maduresa que viu la banda. Núria Graham clourà aquesta primera part de la temporada de Terrassa Música Moderna el 14 de maig. L’artista catalano irlandesa visita la Nova Jazz Cava en el marc de la gira que està fent per Europa i Amèrica. Tota la informació a www.terrassamusicamoderna.cat.