Mobilus enceta aquest cap de setmana una allau de teatre fins a final d’any

Els teatres municipals tornen a obir les portes aquest cap de semana després de la suspensió de tots els espectacles des del passat mes d’octubre. I ho fan per oferir dos espectacles familiars, la revisió d’un clàssic, un exemple de teatre inclusiu i una estrena de circ. L’assistència será només per al públic terrassenc a causa del confinament perimetral de caps de setmana encara en vigor.

Aquest dissabte al Teatre Alegria acull Mobilus, un espectacle familiar reconegut amb diversos premis. L’espectacle transcorre pel teatre visual, la màgia, dansa, titelles, ombres i circ. I s’inspira en l’obra plàstica de l’artista nord-americà, Alexander Calder. La companyia dirigida per Teia Moner, Addaura Teatre Visual, és la responsable de la posta en escèna. Órdago a lo grande, arriba diumenge també al Teatre Alegria en el marc de la primera jornada de teatre inclusiu i accesible, el Festival Simbiòtic a Terrassa. Una peça de creació col•lectiva de sis actrius que comptarà amb diverses mesures d’accessibilitat com l’autodescripció o el llenguatge de signes entre d’altres. El Simbiòtic és el primer festival català d’arts escèniques accesibles.

I el Circ Pistolet estrena Potser no hi ha final, un espectacle a ritme de rock, acrobàcies damunt la taula, minibàscula i equilibris impossibles. Una visió moderna del circ i del clown amb la rigorositat tècnica del circ tradicional. Pel 13 de desembre arriba El fabuloso museo de Lulú Cologne. Els més petits podrán gaudir d’aquest espectacle de Giovanna Pezzullo i Stephane Laidet que proposa un viatge pels contes a través de l’olfacte. I Àlex Rigola amb un repartiment d’actors de luxe, porta la seva revisió de La Gavina d’Anton Txekhov el dia 20 al Teatre Principal. Actors que parlen del seu amor al teatre, la relació tòxica entre una mare i un fill o la insatisfacció constant davant el fet creatiu, són algunes de les històries que es podrán veure damunt l’escenari.