Mobles Casamitjana, més de cent anys d’història apostant pel disseny i la qualitat

Mobles Casamitjana és una empresa familiar nascuda a Terrassa al 1918. Porta més d’un segle oferint disseny, qualitat i atenció personalitzada als seus clients de gamma mitjana-alta. Acaben de ser distingits per la Generalitat amb el Premi Nacional de Comerç, un guardó que s’atorga als establiments en actiu al llarg de més de cent anys.

El representant de la tercera generació de moblistes recorda que el seu pare ja va apostar pel disseny amb majúscules. La botiga era l’únic lloc de la ciutat on es podien trobar peces de Le Corbusier o de l’Escola Bauhaus, per exemple.

Les grans multinacionals com IKEA o Habitat, segons Casamitjana han popularitzat l’interès del gran públic pel disseny. Aquesta empresa familiar no hi competeix en preu sinó amb la qualitat.

Des de fa 8 anys, també tenen botiga a Barcelona. La plantilla de 17 treballadors (9 dones i 8 homes) és un baluard de l’empresa, construint un bon equip professional que pugui conciliar vida familiar i laboral.

Casamitjana afirma que les modes han canviat en aquest segle de trajectòria però que l’essència (la filosofia amb la que van començar) continua sent la mateixa.