Modificacions del servei al Metro del Vallès els propers mesos per treballs de millora

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modificarà el servei en diferents trams del Metro del Vallès els propers mesos amb motiu de diverses obres de millora a la infraestructura.

FGC renovarà durant dos caps de setmana del mes de juny els aparells de via a Sant Cugat del Vallès per minimitzar el soroll del pas dels trens pel municipi.

D’una banda, el divendres dia 8 a partir de les 22.00h i els dies 9 i 10 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia S1 (Terrassa) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Hospital General de la línia Barcelona-Vallès. Mentre duri aquest tall, FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, amb parada també a l’estació intermèdia de Mira-sol.

De l’altra, el divendres dia 15 a partir de les 22.00h i els dies 16 i 17 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia Barcelona-Vallès. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres.

Pel que a a les obres d’integració de la línia a l’entorn de l’estació de Can Feu – Gràcia, FGC també realitzarà diferents millores en la seva infraestructura. Així, entre el 25 de juny i el 10 de setembre s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell). El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu – Gràcia. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les dues estacions.

A més, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu – Gràcia per diferents millores en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu – Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.