Mokita, un oasi culinari italià que lluita entre la resurrecció i el tancament

Carmine i Marina són parella i al mateix temps propietari i treballadora de Mokita, un petit restaurant especialitzat en menjar italià ubicat al barri de Sant Pere i que va obrir fa tot just un any i mig. Una carta personalitzada i una clientela molt fidel van avalar el seu negoci fins que es va decretar l’estat d’alarma per la Covid-19.

Van haver de tancar i ja no han obert més. Tot i que bars i restaurants han pogut servir de nou dinars i sopars a mesura que s’avançava en el desconfinament, a ells no els sortia econòmicament a compte. No poden instal·lar una terrassa i el local és excessivament petit per guardar la distancia social entre taules. A tot això, han hagut de seguir pagant les despeses fixes, les ajudes no han arribat i les que sí, ho han fet tard.

Estaven abocats al tancament, com altres negocis que no han pogut sobreviure a la pandèmia, però l’acord al qual han arribat sobre el lloguer del local i una clientela desitjosa de tornar a provar els seus plats els han animat a obrir de nou en les properes setmanes.

Mokita invertirà per readaptar la seva carta i seguir oferint la mateixa qualitat als seus plats a domicili. Són optimistes de cara a un futur no molt llunyà tornar a la normalitat i seguir amb la mateixa il·lusió del primer dia.

Marina, a punt de prendre’s un autèntic cappuccino italià

Carmine i Marina estudien la carta per oferir menjar per emportar i a domicili