Molta comèdia i autoria contemporània en la nova temporada d’arts escèniques

Un total de vuit obres conformen la segona part de la temporada d’arts escèniques a Terrassa. Serà del 12 d’octubre al l’1 de desembre. Començarà just després del Festival TNT i arrencarà amb un acte de celebració conduït pel showman Guille Guillado el 21 de setembre al Teatre Alegria.

Temàtica social

Molta comèdia i autoria contemporània per abordar els grans temes de la societat actual. Començant pel projecte comunitari Cos Caníbal, un espectacle de dansa i teatre sobre la violència de la pressió estètica. El seguirà Perla, en el marc del cicle Divendres Faves Tendres, un homenatge al llegat de les dones obreres mallorquines. El programa teatral de tardor també abordarà el món de l’educació i la salut mental dels adolescents amb Samurai. A més, es plantejarà donar al públic les regnes de la direcció artística amb La Tria. Una ficció que servirà per escollir un espectacle de la propera temporada. Aquest és un projecte pioner en què l’ajuntament vol aprofundir en els propers anys.

Protagonistes de la cartellera

La programació terrassenca també inclourà les obres més exitoses de la cartellera barcelonina com Conqueridors de Ramon Madaula i Josep Maria Mestres, Le Congrés ne marche pas de la sempre irreverent i crítica La Calòrica i L’adversari de Julio Manrique sobre la novel·la d’Emmanuel Carrère. Una de les sorpreses serà El Tenoriu que Sílvia Abril i Andreu Buenafuente portaran al Teatre Principal just abans de la seva estrena al Poliorama.

Tot plegat amb unes xifres d’ocupació a les sales del 81,6% durant el primer semestre de la temporada. Les entrades i els abonaments, amb diversos tipus de descomptes, ja estan a la venda a la web i a la Casa Soler i Palet.

D’altra banda, en la presentació d’aquest dimecres s’ha fet una avançament de la temporada 2025. Als escenaris terrassencs s’hi podrà veure Tots ocells de La Perla 29, Matrimoni de Boston amb Emma Vilarassau i Marta Marco i Un déu salvatge de Pere Arquillué.