Molta expectació per l’encesa de llums de Nadal

Dissabte al vespre, el Raval de Montserrat ha acollit la tradicional encesa de llums que adverteix que les festes nadalenques ja són pràcticament aquí. Un espectacle, a càrrec de la companyia La Tal, amenitzava una espera, que per a alguns espectadors va considerar-se excessiva, ja que l’acte d’encesa va arribar una hora més tard de l’hora prevista.

El carrilló, nom de l’espectacle que s’oferia al mateix Raval, i que representava la vida que acull un particular rellotge antic, alternava la seva posada en escena amb tres actuacions d’òpera des del mateix balcó de l’ajuntament.

El primer en encendre’s va ser el pessebre tradicional que s’acull al Raval, un any més elaborat per l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa. Es tracta d’una obra de Santiago Pasqual i que fa 12 metres de llargada per sis d’amplada. Enguany, l’escenificació del naixement de Jesús està ubicada en un poblat de Palestina.

Finalment, l’encesa de llums va fer-se des del mateix rellotge de carrilló, moment a partir del qual la plaça, els carrers de la ciutat i l’arbre de Nadal del Raval van il·luminar-se, oferint una entranyable imatge nadalenca que ha engrescat els assistents. L’acte va cloure amb la cantada de nadales de Terrassa Ciutat Coral.

Per a aquesta campanya nadalenca, l’ajuntament de la ciutat ha reforçat l’enllumenant de Nadal amb 913 punts més repartits per diferents districtes de Terrassa, així com un reforç a zones cèntriques com el Raval, el passeig comte d’Ègara i la plaça Vella.