Delilah

Montflorit i Delilah, nous grups per aquest juny a la Casa de la Música

Els concerts amb el segell de proximitat o de km.0 tornen aquest mes de juny a la Casa de la Música. Es tracta del grup Montflorit que actuarà aquest divendres dia 10 a El Vapor, i el debut de Delilah, el dia 17 en el mateix espai de la Casa de la Música. Els Montflorit és una banda de Cerdanyola del Vallès que neix en ple confinament. Entre les seves referències musicals es troben Cala Vento, El Petit de Cal Eril i Real Estate. Després dels primers mesos de la publicació del seu primer EP homònim, la banda és guardonada amb la menció “Ç Trencada” a la mostra musical “Desconnecta”, es presenta per primer cop al programa nacional Capitán Demo amb el seu primer single i apareix a les llistes d’editorial de Spotify i de “Nous Descobriments” a Mondosonoro.

Divendres es farà una sessió doble de concert. En primer lloc i partir de les 19.45 h. actuarà, el grup Montflorit. Després ho farà Land of Coconuts, guanyador d’una Beca de Suport a la Creació que navega entre el pop optimista i el rock amb coloracions power pop. El seu so es caracteritza per les bases heterogènies, les guitarres contundents, l’ús de sintetitzadors i unes lletres que barregen diferents mirades sobre la realitat que ens envolta i les relacions que en ella hi construïm. El preu a taquilla és de 8 euros, dos menys si es compra amb anticipació.

Per l’altra divendres dia 17 arriba el torn de Delilah. Després d’alguns avançaments (Routines, Run i Six Strings), la Casa de la Música de Terrassa veurà la llum l’EP debut de DELILAH, un treball de 6 cançons produïdes per Gerard Giner a Blind Records amb un so que mescla el pop, soft rock i el folk. La banda és formada per dues vocalistes (Júlia Domínguez i Marta Giner), el baixista Jan Márquez, bateria Arnau Rosset i el guitarrista Aitor Márquez, tot prenent referència de Alanis Morissette, The Cranberries entre d’altres. És la primera vegada que el grup presenta oficialment l’EP gravant en postpandèmia i que ha costat esforços i moltes alegries que sortís a la llum. El preu és de 8 euros a partir de les 20.00 h.

Delilah