Montse Estany, sisena en la general i primera en la categoria sub-23 a la Duatló de Rubí

La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Montse Estany va obtenir una meritòria sisena posició al V Duatló de Rubí, prova celebrada diumenge sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres més de cursa a peu. Estany va aturar el crono en 1h13’55”, temps que li va proporcionar la victòria en categoria sub-23. La guanyadora absoluta va ser Anna Flaquer (Fasttriatlón – CN Montjuïc) amb una marca d’1h07’10”.

El club egaremc va comptar amb un altre representant en el top ten. Dani Ratera va classificar-se setè en la general masculina amb una marca de 59’10”, en una cursa que va dominar Iván Limia (Prat Triatló 1994), guanyador amb 57’39”.

Així mateix, el CN Terrassa Cicles Morenito va protagonitzar una bona actuació col·lectiva en aquesta cita, tal com demostren les segones places en les classificacions masculina i femenina per equips. L’equip format per Ratera, Martí Sender i Abel Serra va establir un temps de 3h02’25”, només per darrere del Flor de Triatló, vencedor amb un registre de 2h58’20”. En el capítol femení, Estany, Pepa Garcia i Carmen Jiménez van assolir una marca de 3h50’06”. La UC Sant Cugat va fer-se amb el triomf amb 3h49’01”.