Montse Font pren possessió del càrrec com a nova regidora d’ERC

Montserrat Font i Fabra és des d’aquest dimarts nova regidora de l’Ajuntament de Terrassa. Ha entrat en substitució del fins ara primer tinent d’alcalde Isaac Albert, que va deixar de formar part del ple a finals de gener després de ser nomenat president delegat de l’empresa pública Cimalsa.

Montse Font ha pres possessió del càrrec en un Ple extraordinari “express”, que ha durat menys d’un minut. La nova regidora d’Esquerra Republicana assumirà les carteres de Plans i Projectes, Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica, Drets Humans i Qualitat Democràtica. Unes regidories que fins ara eren responsabilitat d’Ona Martínez, que amb la renúncia d’Isaac Albert passa a ocupar el càrrec de primera tinenta d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert.

Font, que era la número 9 a la llista d’ERC-MES a les municipals del 2019, és enginyera tècnica industrial i llicenciada en Psicologia. Ha exercit, fins ara, de cap del Servei de Gestió d’Emergències de la Generalitat, encarregant-se del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya.

230207 Presa De Possessió Regidora Montse Font 5

[Font imatge: Ajuntament de Terrassa]