Montse Font

Montse Font serà la nova regidora d’ERC-MES per cobrir la sortida d’Isaac Albert

Montserrat Font i Fabra serà la nova regidora del grup municipal d’Esquerra-Mes en substitució d’Isaac Albert, que deixarà el Consistori aquest divendres per assumir la presidència de l’empresa de la Generalitat Cimalsa.

Font, que era la número 9 a la llista d’ERC-MES a les municipals de 2019, és enginyera tècnica industrial i llicenciada en Psicologia. És la cap del Servei de Gestió d’Emergències de la Generalitat i s’encarrega de la gestió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya. També és professora a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i al grau de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma.

La nova regidora deixarà en els propers dies la responsabilitat professional i la tasca docent per dedicar-se exclusivament al Consistori. Un cop formalitzada la baixa d’Isaac Albert aquest divendres, Montse Font prendrà l’acte de regidora en un ple extraordinari que es celebrarà en les properes setmanes.

Font va formar part de la llista d’ERC al Congrés dels Diputats al 2019 i a la del Parlament al 2021.

En els propers dies l’alcalde, Jordi Ballart, remodelarà el govern per cobrir la vacant d’Isaac Albert coma primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert.

Notícia relacionada: