Mor un motorista en un accident a la cruïlla de l’avinguda del Vallès amb la sortida de la C-58

Un home ha mort aquest dissabte en la col·lisió entre una motocicleta i un turisme Poc abans de les 6.30 h de dissabte, el servei del 112 va contactar amb la Policia Municipal per comunicar un accident molt greu entre una motocicleta i un turisme al sentit sud de l’avinguda del Vallès amb la sortida de l’autopista C-58. Van acudir al lloc diverses dotacions policials, que van comprovar que el motorista es trobava en estat greu al terra en uns dels carrils del sentit sud de l’avinguda. En aquell moment van arribar al lloc una dotació del SEM i una altra ambulància. El personal assistencial va atendre el ferit, però no va poder salvar la vida del motorista. El conductor del turisme, que va patir un atac d’angoixa, va ser atès pel personal assistencial i no va ser necessari el seu trasllat a cap centre mèdic.

Els agents van contactar amb el Jutjat de Guàrdia per fer l’alçament del cadàver i amb els agents de la Divisió d’Inspecció i Investigació perquè recavessin totes les dades necessàries per instruir l’accident.

Segons sembla, la motocicleta circulava pel sentit descendent de l’avinguda del Vallès mentre el turisme intentava incorporar-se al sentit ascendent d’aquesta mateixa via des del carril de la sortida de l’autopista C-58. Va ser en aquell moment quan es va produir el xoc. Els dos vehicles van ser traslladats a la seu policial per fer una inspecció més acurada i iniciar la fase d’investigació de l’accident.