Mor un motorista en una col·lisió frontal a la B-150 a Castellbisbal

El Servei Català de Trànsit  informa que dilluns al vespre es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 1,2 de la B-150 a l’altura de Castellbisbal (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.38 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió frontal entre una motocicleta i un camió i va morir el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes, F.A.R, un home de 63 anys, nacionalitat espanyola i amb veïnatge a Castellbisbal. D’altra banda, el xofer de l’altre vehicle va resultar il·lès.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra  i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima mortal, ja són 22 els motoristes que han perdut la vida aquest 2017 a les carreteres catalanes, 10 més que l’any passat a la mateixa data. Davant d’això, el Servei Català de Trànsit demana als motoristes més percepció del risc i consciència de la seva fragilitat i a la resta d’usuaris, respecte i actituds de protecció per reduir les víctimes d’aquest col·lectiu.